Tabús Al Karting L’Escala

COVID-19
04/12/2020
Reobertura
06/08/2020
COVID-19
04/12/2020
Reobertura
06/08/2020

Un còmic assumeix el repte de la seva vida: passar una setmana amb un grup de persones vulnerables, per convidar-les després a un espectacle on són elles el focus de les bromes. Una barreja única de comèdia i interès humà, inspiradora i un mirall per a la societat.

TABÚS és un programa d’interès humà que riu amb persones de qui no s’hauria de riure. Un format valent i arriscat conduït per l’actor David Verdaguer, que donarà visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús: persones cegues, amb malalties terminals, amb diversitat funcional, de diferents ètnies, del col·lectiu LGTBI, amb trastorns mentals, amb obesitat i amb situació de pobresa.
A cada capítol, el conductor convida quatre o cinc persones d’un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l’Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d’aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradables mentre xerren dels tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat.
Setmanes després d’aquesta convivència, els protagonistes de cada capítol es retroben, amb 300 persones de públic, a la cèlebre sala La Paloma de Barcelona, on David Verdaguer interpreta un monòleg en clau humorística sobre els tabús de cada col·lectiu.
El públic de cada programa està format per altres persones del col·lectiu i dels seus familiars i amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.