Karting L’Estartit

Inicis de l'Karting L'escala

EL Karting de l'Estartit és el germà jove del de l'Escala. Va ser l'any 1982 quan en Pravi i Maria van decidir obrir aquest nou establiment també a la Costa Brava.
Té un circuit per a karts infantils i un per a adults.

informació

El kàrting de L'Estartit està obert des de Setmana Santa fins a finals de setembre. L'horari és 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 19:00. Juliol i agost l'horari és de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00.
Tenim karts infantils, karts biplaça, karts standard i super karts
La possibilitat de lloguer pot variar amb tandes de 6, 12 o 18 minuts

Grups


CARRERES PER A GRUPS
Se celebrarà un "briefing" informatiu per informar de l'activitat que realitzarem, les normatives de seguretat, com es faran els procediments de sortida i entrada a boxes, i tots els aspectes que siguin necessaris per a poder dur a terme l'activitat amb la màxima seguretat possible. Baixarem a Boxes, regularem els seients, i sortirem a la pista!
ENTRENAMENTS LLIURES I CRONOMETRATS
Quan el semàfor es posi en verd, començarem una tanda de deu minuts, dels quals sis seran d'entrenaments lliures, i quatre d'entrenaments cronometrats. Els 6 primers minuts són els entrenaments lliures; i serveixen perquè cada participant s'adapti a la conducció de l'kart i el circuit. Passats 6 minuts inicials, començaran els entrenaments cronometrats. A partir d'aquests moment els pilots disposaran de 4 minuts per a realitzar la volta ràpida (pole position). Passats els 4 minuts, onejarà la bandera de quadres i els pilots acabaran la volta que estiguin realitzant per poder entrar a boxes. A partir d'aquí, ja tindrem la graella de sortida de la carrera, mitjançant l'ordre de les voltes ràpides dels participants
BRIEFING DE CARRERA:
Un cop hem finalitzat els entrenaments lliures i cronometrats, pujarem al bar per refrescar-nos una mica, i procedirem a l'explicació de la cursa: Volta de formació, col • Col·locació de la graella, llums de l'semàfor ... i cap a la pista de nou!
CARRERA:
Sortirem de Boxes, en l'ordre ja establert per la volta ràpida, i formarem la graella de sortida a la zona de l'semàfor. Quan s'apaguin els llums, donarem una volta de formació i tornarem a parar a la línia de sortida. Ara si, quan el semàfor ens ho indiqui, comença la cursa! Seran quinze voltes a el circuit. Un cop el primer participant arribi a aquestes quinze voltes, bandera a quadres! Tots els pilots aniran entrant a boxes.
PODIUM I TROFEUS:
Un cop comprovades les classificacions, es procedirà al lliurament de trofeus, on els tres primers podran pujar a podi i sentir -se autèntics guanyadors, mentre obren una ampolla de cava i mostren el seu trofeu.
CARRERA PLUS
Pels "addictes" a karts. Aquesta cursa consta dels entrenaments de deu minuts exactament iguals que amb la carrera normal. La diferència serà en una primera prefinal de quinze voltes i una final de dotze voltes. El procediment de pòdium i premis, és exactament igual que en la carrera normal.

Fets generals

de 0km/h a
100km/h

Extremadament
Potents

Màxima
Velocitat

390cc

On estem