Karting L’escala

Inicis de l'Karting l'Escala

En 1979 a Pravi i Maria van crear el Karting l'Escala. Amb el pas dels anys ha anat evolucionant com ho fa tot a la vida.
En aquest circuit hem vist passar una gran part dels millors pilots d'automobilisme d'aquests últims anys, ja que aquest circuit sempre ha estat directament relacionat amb l'equip de competició Genikart.
Situat a la Costa Brava, és un lloc ideal per anar a cremar adrenalina i gaudir de la velocitat amb els amics.

informació

El karting L'Escala està obert tot l'any, excepte els dies 25 de desembre i l'1 de gener.
A l'hivern està obert de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00. A l'estiu sobre a les 10:00 a 13: 00 i de les 15:00 fins les 20:00.
Tenim karts infantils, karts biplaça, karts standard i super karts aquests equipats amb motors de 390cc.
La possibilitat de lloguer pot variar amb tandes de 6, 12 o 18 minuts

Grups

CURSES PER GRUPS
a Se celebrarà un "briefing" informatiu per informar de l'activitat que realitzarem, les normatives de seguretat, com es faran els procediments de sortida i entrada a boxes, i tots els aspectes que siguin necessaris per a poder dur a terme l'activitat amb la màxima seguretat possible. Baixarem a Boxes, regularem els seients, i sortirem a la pista!
ENTRENAMENTS LLIURES I CRONOMETRATS:
Quan el semàfor es posi en verd, començarem una tanda de deu minuts, dels quals sis seran d'entrenaments lliures, i quatre d'entrenaments cronometrats. Els 6 primers minuts són els entrenaments lliures; i serveixen perquè cada participant s'adapti a la conducció de l'kart i el circuit. Passats 6 minuts inicials, començaran els entrenaments cronometrats. A partir d'aquests moment els pilots disposaran de 4 minuts per a realitzar la volta ràpida (pole position). Passats els 4 minuts, onejarà la bandera de quadres i els pilots acabaran la volta que estiguin realitzant per poder entrar a boxes. A partir d'aquí, ja tindrem la graella de sortida de la carrera, mitjançant l'ordre de les voltes ràpides dels participants.
BRIEFING DE CARRERA:
a Un cop hem finalitzat els entrenaments lliures i cronometrats, pujarem al bar per refrescar-nos una mica, i procedirem a l'explicació de la cursa: Volta de formació, col • col·locació de la graella, llums de el semàfor ... i cap a la pista de nou!
CARRERA:
Tipus Sortirem de Boxes, en l'ordre ja establert per la volta ràpida, i formarem la graella de sortida a la zona de l'semàfor. Quan s'apaguin els llums, donarem una volta de formació i tornarem a parar a la línia de sortida. Ara si, quan el semàfor ens ho indiqui, comença la cursa! Seran quinze voltes a el circuit. Un cop el primer participant arribi a aquestes quinze voltes, bandera a quadres! Tots els pilots aniran entrant a boxes.
PODIUM I TROFEUS:
a Un cop comprovades les classificacions, es procedirà al lliurament de trofeus, on els tres primers podran pujar a podi i sentir -se autèntics guanyadors, mentre obren una ampolla de cava i mostren el seu trofeu.
CARRERA PLUS
a Pels "addictes" a karts. Aquesta cursa consta dels entrenaments de deu minuts exactament iguals que amb la carrera normal. La diferència serà en una primera prefinal de quinze voltes i una final de dotze voltes. El procediment de pòdium i premis, és exactament igual que en la carrera normal.

General facts

de 0km/h a
100km/h

Extremadament
Potent

Màxim
Velocitat

390cc

On estem?